17 Şubat 2013 Pazar

Çin yaşım kaç çin yaşı hesaplama

Çin takvimine göre kaç yaşındayım, çin takvimine göre yaş hesaplama tablosu ve yaş nasıl hesaplanır ?
Sevgili hanımlar hepinizin çin takvimine göre cinsiyet belirleme yönteminden haberdar olduğunu biliyoruz. Hatta bizler sizlere ÇİN TAKVİMİ CİNSİYET HESAPLAMA konusundan yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı girdiğinizde otomatik hesaplayıcı ile bebeğinizin cinsiyetini bulabileceğiniz bir bölüm açmıştık.
Aslında herşey buraya kadar normal ama asıl sorun, çin takvimine göre yaşınızın hesaplaması doğrumu ? Daha doğrusu diyelim ki siz şu anda 22 yaşında iseniz aslında çin takvimine göre kaç yaşındasınız ?
Şimdi sizlere bu başlık altından anlatacağım. İSteyen kişiler bu konu altından bizlere doğum tarihlerini gün ay yıl olarak bize göndererek Çin takvimi yaşlarını bizlerden öğrenebilirler. Düz ve basit mantık ile bunu malesef şu anda bulamıyorsunuz sevgili arkadaşlarım. İnanın ki hesaplaması a acayip zor :) Anlatim yapabilen yapsın isterseniz. Şimdi 1 ocak ve 26 şubat arasında doğmuşsanız normal doğum tarihinize 2 yıl ekliyorsunuz. Diğer aylarda ike 1 yıl ekleniyor nasıl çok zor dimi :) )))
Dileyen arkadaşlarımız ÇİN TAKVİMİ İLE YAŞIM KAÇ linkine tıklayarak hemen aşağıya eklediğim resimde görülen yere doğum tarihini gün ay yıl olarak yazmalı

Ve 2. Calculate the Chinese Caps butonuna basmalısınız. Hemen bu alanın yukarısında yine aşağıdaki resimden görüleceği üzere çin takvimi yaşı Chinese Age today yazan yerin karşısında yazan rakkamdır.

Bu işlemi dilerseniz biz sizin yerinize yapabiliriz. Konumuza doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazarak Çin takvimi yaşınızı öğrenmeniz mümkündür. Şimdi buraya yazdığınızda yada yukarıdaki bilgiler ışığında Çin takvimi Yaşınızı hesapladığınıza göre hemen bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilirsiniz.
Bunun için ise,
ÇİN TAKVİMİNE GÖRE BEBEĞİMİN CİNSİYETİ NE ? Linkine tıklamanız yeterli :)

HAMİLE MİYİM ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen buraya yapacağınız yorumlarda; küfür argo içerik yada sinkaflı kelimeler kullanmayınız. Yaptığınız yorumlar, denetimden geçtikten sonra onaylanacak, ve cevap verilecektir.