16 Şubat 2013 Cumartesi

Bebeğim erkek mi kız mı olacak ?

Bebeğim kız mı yoksa erkek mi olacak ?

Binbir zorluklardan sonra hamile kaldınız. Kediyi merak öldürür hesabı şimdi de bebeğinizin cinsiyetini merak ediyorsunuz :) Gerçi biz kadınların tamamında bu durum vardır. Hep ama hep, bitmek tükenmek bilmeyen bir merakla sorgularız herşeyi. E napalım kadın olanın doğasında  var dimi kızlar ?

Bebeğim Erkek mi Kız mı ?

Peki bebeğimin cinsiyetini yüzde yüz söyleyen tahliller var mı ?

Hayır kızlar, bebeğinizin cinsiyetini yüzde yüz olarak şu olacak şekilde söyleyen bir tahlil sistemi yoktur. Henüz de icat edilmemiştir.

Peki Çin takvimi için ne diyorsunuz ?

Gerek sitemize yazılan yorumlar, gerekse güncel hayatta karşılaştığımız, bu tahlili yapan kişilerin söylediklerine göre bu oranın % 80 civarında doğru söylediği sonucunu çıkarttım. Adamlar yapmışlar işte öyle yada böyle bir şekilde doğru çıkıyor :)

Peki çin takvimi sonucuna bakıyor musunuz nereden öğrenebilirim ?

Bizler zaman ve fırsat buldukça sizlerden gelen bilgiler doğrultusunda çin takvimine bakıyoruz kızlar. Dilerseniz bu konuya doğru olmak şartı ile;

En son adet gördüğüm tarih,

Doğum tarihim,

Hamile kaldığım ay,

bilgilerini yazıp yorum olarak gönderiniz size yardımcı olalım. Eğer halen hamile değilseniz bizlere doğum tarihinizi gün ay yıl olarak gönderirseniz sizlere hangi ayda hangi cinsiyette bebeğinizin olacağını söylüyoruz. ( Biz söylüyoruz derken, çin takvimine göre yazıyoruz yüzde yüz değil hiçbirşey bilginiz olsun )

Allah, öncelikle hayırlı ve sapasağlam bir bebek nasip etsin isteyen tüm anne adaylarına. Kalın Sağlıcakla.

HAMİLEMİYİM ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen buraya yapacağınız yorumlarda; küfür argo içerik yada sinkaflı kelimeler kullanmayınız. Yaptığınız yorumlar, denetimden geçtikten sonra onaylanacak, ve cevap verilecektir.